Млади специализанти от „Пирогов” в помощ на екипа на отделението по реанимация в МБАЛ "Иван Скендеров"

Д-р Милан Първанов, снимка: Infomreja.bg

Двама млади специализанти с повече от 5-годишен стаж в УМБАЛСМ „Пирогов” обслужват спешните случаи по 4 дни в седмицата в отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лечение /ОАРИЛ/ в гоцеделчевската болница, съобщиха пациенти, преминали пред отделението и останали изключително доволни от младото попълнение и доброто взаимодействие и пъления синхрон с местния екип.

Пациенти, които не пожелаха да цитираме имената им, изразиха задоволството си, че младите доктори от столичната болница, които оказват голяма помощ на отделението, са изключителни специалисти и така стикован, спешният екип е гарант за точно диагностициране, адекватно лечение и повече спасени животи. 

Кореспондент на ИНФОМРЕЖА се свърза със завеждащия отделението д-р Милан Първанов, който сподели, че младите специалисти от "Пирогов" - д-р Тонинска и д-р Сашо Лазаров, работят в ОАРИЛ по 4 дни в седмицата, включително и в почивните дни и заедно поемат спешни случаи и лечение на пациенти от отделението. 

"Те са много добри специалисти и с тях вече сме добър екип и приятели. Определено сме доволни от факта, че специализанти от столичната болница за спешна медицина са предпочели да работят и да помагат на нашата болница", коментира д-р Първанов. 

Той сподели още, че целият екип в отделението му прави и невъзможното за спасяването на всеки човешки живот. Само през март от постъпилите 9 тежки случая екипът на ОАРИЛ е спасил живота на 8 пациенти. 

 

КОМЕНТАРИ

д-р Димитър Димитров04:04 - 18.04.2016
Пожелавам успех на колегите от ОАРИЛ и специализантите!
пациент13:40 - 16.04.2016
Д-р Първанов е не само много добър доктор но и прекрасен човек който се раздава за хората изцяло . Екипът на ОАРИЛ е железен а сета с новото попълнение още по ,бъдете живи и здрави всички . Благодарности и поклон за грижите и човешкото във вас.
Др Механджиева07:11 - 16.04.2016
Браво! Чудесно начинание! Вие сте герои! Успех!
CHICAGO06:17 - 16.04.2016
Браво Милане,на Теб и Колегите Ти,да сте Живи и Здрави.

FACEBOOK