Млади социалисти от Гоце Делчев отрупаха с подаръци възрастни хора

снимки: infomreja.bg
Поредната инициатива на младежкото обединение на БСП в Гоце Делчев бе часове преди Великден. В предпразничния ден младите социалисти, начело с лидера си Богдан Боцев, посветиха на самотните възрастни хора и посетиха местния Дом за стари хора. 
 
Младежите дариха на болните и възрастни мъже и жени козунаци и великденски яйца, които боядисаха заедно в кухнята на социалното заведение. Домакините посрещнаха младежите с възможно най-топлото „добре дошли”, като им прочетоха много стихове, посветени на светлия  празник.
 
Само преди дни младите социалисти от Гоце Делчев организираха благотворителен концерт, на който поканиха местни таланти от три поколения. Благородната цел на благотворителния концерт бе за събиране на средства за подпомагане на петима абитуриенти, лишени от родителски грижи от Дом "Иван Кюлев", които тази година завършват средното си образование.
 
Въпреки проливния дъжд, залата на Дома на културата бе пълна с родители, ученици, учители, граждани и спонсори. Така бе събрана и връчена на директора Костадин Ендрев сумата от 2218 лева за подпомагане на абитуриентите.
 
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

истина23:43 - 20.04.2014
инициативата е чудесна но колко стига до възрастните хора ?????????????????
Ieeee21:26 - 20.04.2014
Таз дахалика баща и от герб тя до вчера при Хардалията ся при БСП евала Татянче машала ще падни плюскане
Ha21:22 - 20.04.2014
Е та стари те ще отрупат баси и шибаната партия само за старци и мангали мислят млади деца майки няма ли бре боклушари та тия храненици от старческият ще нагъчате още баси и ташаците сте толко сираци те за тия търтей мислят брабо червени боклушари браво
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK