Кметът на Белица се включи в благотворителната кампания на Локо Дряново

Снимка: Община Белица

Капка по капка, вир става! Най-младият и успешен кмет на България, градоначалникът на Община Белица, Радослав Ревански, също се включи в благотворителната кампания за закупуване на клубен бус и дари средства за футболната школа на „Локомотив” Дряново!

Роденият през 1985 година в родопското село Бабяк, община Белица, любимият човек на Белица, е кмет за първи мандат, който също е спортувал футбол, се включи в благотворителната кампания на Локо Дряново!

Всички хора и приятели знаем за качествата и успехите на бившия парламентарен секретар на Министерството на младежта и спорта, за неговата доброта, благородство и за доброто сътрудничество с многобройните спортни клубове и организации от цялата страна, както и за полаганите грижи на кмета Ради Ревански за развитието на спорта в община Белица, коментират местните жители.

„Като човек, който е пряко ангажиран с управлението на една малка община и с развитието на спорта и в частност във футбола като нашата в Белица, напълно подкрепям инициативата на г-н Георгиев в Дряново. Кампанията се провежда в регионален и в национален мащаб и затова с лични средства подкрепям тази благородна кауза, позната за мен и пример за много други общини в страната. Всички знаем за недостига на средства, знаем, че Теди Джорджо всичко прави от сърце за децата и родния си град, а ние, управниците, показваме и даваме пример на останалите как трябва да управляваме, за да се случват нещата по правилният начин в България”, заяви Ради Ревански.

Ръководството и треньорският щаб на ФК „Локомотив” Дряново, БЛАГОДАРИ за дарените средства с пожелания за много здраве и успехи, адмирации за благородния жест на г-н Ради Ревански, пример за всички останали хора в Дряново и България.

„Кампанията продължава, над 50 медии от региона и страната промотират БЕЗВЪЗМЕЗДНО кампанията, а радио и видео спотът се ще въртят в ефира до събирането на средствата”, заяви Тодор Георгиев /Теди Джорджо/. Ръководството и екипът на Локо Дряново благодарят за подкрепата на всички медийни партньори.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK