Млади хора на избираеми места иска МО на БСП

снимки: Пресцентър БСП
9 младежки кандидатури за листата на БСП издигнаха днес младите социалисти на свое областно заседание в Петрич. Още в началото на срещата социалистите се обединиха около разбирането, че столетницата следва да излъчи на предни позиции млади и неопетнени хора.
 
Затова единодушно бе прието решението да се номинират само членове на Младежкото обединение в БСП. Младите социалисти ще настояват пред компетентните партийните органи поне две от първите четири места в избирателната листа да бъдат определени за младежката квота.
 
Приета бе и позиция, че трябва да се спре с практиктата да се спускат "парашутисти" от други области за водачи на листата. А за такъв следва да бъде определена местна личност от Благоевградска област, тъй като Пиринско разполага с доказал се собствен потенциал.
 
Освен това младежите одобриха приетата на последния конгрес политическа рамка за нова радикално лява политика и набелязаха мерки и инициативи за предстоящата кампания.
 
Предложените младежки кандидатури са: от Благоевград настоящият и бивщият областен председател на Младежкото обединение - Асен Балабанов и Владимир Иванов, Антон Асиски си направи отвод. От Гоце Делчев заместник-кметът на общината Богдан Боцев, общинският съветник Димитър Бояджиев и младата юристка Магдалена Пиринска.
 
От Петрич бяха излъчени общинският председател Александър Главчев и Йорданка Атанасова, която е член на Националния съвет на столетницата. Номинирани бяха и общинските председатели на Сандански- Цветан Илиев, и на Сатовча- Бойко Доленски.
 
снимки: Пресцентър БСП
снимки: Пресцентър БСП
снимки: Пресцентър БСП

КОМЕНТАРИ

12322:40 - 10.03.2013
Емил Костодинов действителто е скелет сътворен от парите на БКП, БСП той смучеше пари от В и К Благоевград, в борда на директорите . Неговата съпруга Анушка нанесе най разрушителните архитектурни решения в гр. Го. це Делчев-Гоце Делчев и хората тепърва ще разберат, каво извърши за Гоце Делчев, като главен архитект. Тя проектира джамията в гр. Гоце Делчев с голями размери с цел да получи небивали суми. Нейният колекив тя удости с почивка на различни места в света за да им запуше остата. Спрете този нагъл социалист да отиде пак в парламента има по достойни хора от него. Вразумете се социлисти с такива хора няма прогрес но парата е важна, а той е има и ще стане депотат умозаключение.
Кук22:19 - 10.03.2013
TAШАЦИ
ха ха ха ха ха ха ха19:28 - 10.03.2013
Асииски Балабанов ха ха ха Неопетнени а Ха ха ха ха ха ха И на двамата бащите им имат вецове( това във фактурата на ЧЕЗ, което е зелена енергия това е за протестиращите и тая свирка Манова) и са крали доста, така че петното ви ще седи доста поколения на зад боклуци
Смешници19:08 - 10.03.2013
гоуеми

FACEBOOK