Млади гимнастици подариха първата си купа на кмета Камбитов

снимки: Община Благоевград

Младите гимнастици от ГСК „Пирин – Благоевград 2011” подариха първата си спечелена купа на кмета на община Благоевград Атанас Камбитов. Това се случи по време на посещение на младите спортисти в кабинета на градоначалника.

На провелата се на 12 декември среща спортните надежди и кметът обсъдиха състезанията и резултатите през изминалата година, както и условията и методите на подготовка.

Играчите от отбора единодушно решили в знак на признателност за подкрепата, която получават от община Благоевград, да подарят първата си отборно спечелена награда на д-р Камбитов. Тя бе извоювана от Димитър Димитров, Димитър Бърдарски и Иван Цеков на IX Международен турнир по гимнастика в Благоевград.

Спортистите се славят с високите си постижения и отличия. Скоро те се завърнаха от международно състезание в Сърбия с извоювани 5 медала.

Отборът съществува от една година, а младите състезатели вече имат по няколко медала.

 

снимки: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

...14:46 - 13.12.2012
Добре де кмета приема за втори път гимнастици, лошо няма, ама от два месеца отказва да приеме единственият благоевградчанин с рекорд в книгата на Гинес Георги Гайдарджиев. Защо? Някой може ли да отговори........
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK