Младен Тимчев е новият председател на БСП в Сандански

Снимкии: БСП-Сандански

Той бе избран на отчетно-изборната конференция, проведена тази сутрин

Младен Тимчев бе избран единодушно за общински председател на БСП в Сандански по време на отчетно-изборната конференция, проведена тази сутрин.

На 38-ата отчетно-изборна конференция бе избрано и ново ръководство на местната структура, както и бе направен пълен отчет за дейността на организацията за отминалия 4-годишен мандат.

„Изминаха 4 години от предишната отчетно-изборна кампания, от началото на мандата на партийните органи. През тези години неведнъж сме правили анализи и доклади за политическата ни работа и резултатите от нея. Не ни се иска да преповтаряме подробно всичко, което сме писали или казвали по тези наши форуми, защото освен за изтеклия мандат, отчетно-изборният цикъл трябва да бъде и разговор за бъдещето. Но преди да стигнем дотам, трябва да си припомним през какво минахме през тези 4 години, кои наши действия бяха правилни и успешни, както и къде бъркахме, защото опитът е много ценен и е база за обсъждане на това, което ни предстои“ – гласи началото на доклада за изтеклия мандат.

Присъстващите делегати от своя страна коментираха, че градът и общината ще загубят, ако БСП не се възроди. Според тях това е необходимо за всички хора както за млади, така и стари. „Пораженията трябва да ни накарат да се поучим от тях и да работим за обединението и възраждането на партията“ – бяха категорични социалистите в своите изказвания.

„Днес, започвайки разговор за бъдещето, трябва да се обединим около две думи – помирение – помирение със самите нас, и единение – единение заради самите нас! Защото промяната в партията започва от нас, силата на партията идва от нас, разширяването на влиянието на БСП зависи в немалка степен от нас. Бихме искали през следващите четири години БСП в Сандански  да се утвърди като политическа структура, познаваща в дълбочина всички проблеми на общината и да има ясна визия за това какви са левите, социалистически решения на тези проблеми, които прилягат на нашата партия и които БСП трябва да предлага и да бъде способна да реализира", заяви новият председател на БСП-Сандански, Младен Тимчев.

Социалистите в Сандански са убедени, че най-големите им успехи тепърва предстоят и че ще вървят към тях единни и сплотени като общинска партийна организация.

„И нека си пожелаем цялата партия, единна и сплотена, да върви напред към успехи и победи!“- категорични бяха те.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK