Полицаи от ОДМВР - Благоевград, откриха у млади мъже канабис и амфетамин

Снимка: Infomreja.bg

Притежателите на наркотиците са задържани

Полицейски служители на ОДМВР - Благоевград, са провели акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества.

При извършена на 29-и април проверка на къща в село Долна Рибница, община Петрич, полицейски служители на РУ-Петрич, са открили и иззели около 19,94 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. 23-годишен петричанин, който обитавал жилището, е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

Около 20:40 часа на същата дата в село Господинци полицейски служители на РУ - Гоце Делчев, са проверили 27-годишен от село Мосомище и 32-годишен от Гоце Делчев. Намерено и иззето е около 92,9 грама наркотично вещество, реагиращо положително на амфетамин. Двете лица са задържани.

 В следобедните часове на 4-ти май в района на ул. „Полковник Дрангов“ в Сандански са проверени двама мъже на 33 и 28 години от същия град.  У 33-годишния е намерена и иззета около 0,97 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

 По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK