Младен Маринов: Не е възможно на всяка една конфликтна точка да присъстват полицаи

Снимка: novini.bg

Не е възможно на всяка една конфликтна точка да присъстват полицаи. Събираемостта на глобите се е повишила значително през 2017 г. Това каза главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов в ефира на БТВ.

„Тази година убитите по пътищата са с 51 човека по-малко от същия период на миналата година. Докато в предишните години до тази дата те са достигали 708, тази година са само 543“, каза Маринов.

„Наказаните водачи са към 900 000, предстои и свързването на системите на КАТ и НАП, така че при неплащане на глобата към КАТ, когато водачът потърси административна услуга от държавата, тя да му бъде отказвана, докато не плати глобата“, обясни Маринов.

„Убиецът на 25-годишният пернишки наркодилър Роберт Величков е избягал в Сърбия непоседствено след убийството и е обявен с червена бюлетина за издирване от Интерпол“, каза Маринов.

Проучванията са показали, че става въпрос за лабилен психически човек, подготвял самоубийството си. Няма данни да се е познавал с жертвата си, стана ясно още от думите на главния секретар.


 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK