Младежкото обединение в БСП-Гоце Делчев с призив: „НЕ НА ПЛАКАТНАТА ВОЙНА“

Снимка: МО в БСП-Гоце Делчев

Младежкото обединение в БСП-Гоце Делчев излезе със своя позиция, с която призовава „НЕ НА ПЛАКАТНАТА ВОЙНА“. В нея се казва:

"УВАЖАЕМИ КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ,

УВАЖАЕМИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ В ГРАД ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,

Живеем в град, които може да се похвали с красива природа и непрекъснато развитие, за да се превърне в още по-добро място за живот. Всеки един от нас ежедневно се радва на прекрасните дървета на бул. „Гоце Делчев“ и ул. „Пейо Яворов“. Дървета, които днес вместо да цъфтят се превърнаха в билбордове на една политическа партия за трета поредна година.

Ние, Младежко обединение в БСП – Гоце Делчев, призоваваме всички партии и кандидати за народни представители да спрат с лепенето на плакати извън законово регламентираните с общински наредби и заповеди места.

Нека наистина бъдем достойни граждани на Република България и на град Гоце Делчев! Нека заедно да покажем уважение към усилията на хората, които се опитват да превърнат града ни в един от най-добрите за живеене в България!

Нека заедно да покажем уважение към хората, полагащи грижи за опазване чистота и околната среда в града ни!

Докажете, че сте достойни да бъдете наричани „народен представител“ в 44-то Народно събрание на Република България! Призоваваме всички кандидати за народни представители на 17.03.2017 г. /петък/ от 12:00 часа, заедно да поставим плакатите, на разрешените за тази цел места в Гоце Делчев (те не са малко).

Доверието на избирателите не се печели с плакати, а с идеи. Нека бъдем за пример на всички наши съграждани, а не повод за презрение!

Да кажем заедно „НЕ НА ПЛАКАТНАТА ВОЙНА“!"

 

МЛАДЕЖКО ОБЕДИНЕНИЕ В БСП – ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK