Младежкото обединение на БСП: Правораздавателните органи да се самосезират за изборен туризъм в Мусомища

снимка: infomreja.bg

С официална декларация излязоха членовете на Младежкото обединение на БСП в община Гоце Делчев, в която приканват правораздавателните органи да се самосезират  за доказания от тях изборен туризъм в с. Мусомща от 72-ма клошари, "населени" в селото на четири адреса.

Регистрацията им е направена от досегашния кмет Иван Ламбрев, който е кандидат за следващ мандат от ГЕРБ. "Това е поредното доказателство за опит за манипулация на вота в община Гоце Делчев. След като цял ден Общинската избирателна комисия бе залята от жалби за нарушения, на които не бе обърнато достатъчно сериозно внимание, ние предоставяме снимка, на която ясно се вижда как небезизвестният клошар от Гоце Делчев Жоро Лалето с лична карта в ръка се кани да гласува в  избирателна секция № 25, находяща се в киното на село Мусомища. Въпросните "жители" на село Мусомища се вижат на кадър как също са строени в редица от отговорника на групата", твърдят в декларацията младите социалисти.

Какъвто и да е резултатът, той ще бъде оспорван пред съда, тъй като манипулациите са налице, са категорични още от ладежкото обединение на БСП в Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK