Младежкото обединение на БСП - Благоевград преизбра лидера си

снимка: infomreja.bg, архив

На открито заседание Областния съвет на Младежкото обединение на БСП Благоевград преизбра настоящия си председател Владимир Иванов. При тайно гласуване той получи подкрепата на шестима делегати от общо 12 имащи право на глас. Петима от делегатите подкрепиха другата кандидатура на общинския съветник от БСП - Асен Балабанов, а една от бюлетините бе невалидна.

Сред гостите бяха настоящият председател на МО на БСП Явор Гечев,  Иван Ибришимов - член на ИБ на МО в БСП, Ралица Андреева - член на Контролната комисия на БСП, председателят на ОбС на БСП Благоевград д-р Владимир Пандев и секретар-касиерът на ИБ на БСП инж. Емил Костадинов, Крум Палапуов – почетен член на МО и Николай Бошкилов – член на ИБ на ОбС на БСП Благоевград.

Едно от съществените решения, което бе гласувано и прието единодушно бе делегирани представители от  младежките структури да участват с право на съвещателен глас в Областния съвет на БСП.

Новите задачи, които си постави Областният съвет на МО на БСП  е по-голяма активност в подкрепа на подписката за референдум за „АЕЦ – Белене”.

Подкрепа на земеделци от региона, които желаят да кандидатстват по ОП на „Фонд Земеделие” чрез създаване на консултативни групи подпомагащи подготовката на документите.

Продължаване на  кампанията по възстановяване на историческите паметници в областта по повод 100-годишнината от Балканската война и освобождението на Пиринския край от турско робство.

 

КОМЕНТАРИ

зен10:44 - 02.07.2012
и какво му е младежкото на този на снимката ???? - гърмян заек !!!!
11110:18 - 02.07.2012
Това е репетиция за следващото гласуване!Честито Влади,напред и нагоре!
мони09:59 - 02.07.2012
Апропо този младеж е на околко 40 години, ама в столетницата това си е кърмаческа възраст и не ви впечатлява
мони09:57 - 02.07.2012
Ми направо го е намачкал с 6 на 5 гласа от втория път(първия са били 6-6) Съвет към фен -Не говори за хора ,които са се доказали, да тичаш срещу тях, няма да ги настигнеш! Айде със здраве!

FACEBOOK