Младежите от ГЕРБ - Рила с ново ръководство

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил

На отчетно-изборно събрание младежите от ГЕРБ - Рила избраха новото си ръководство.

За общински координатор на младежката структура бе номинирана Цветелина Масленкова. Цветелина е на 24 години, завършила е специалност "Компютърни системи и технологии" в Югозападен университет "Неофит Рилски". В момента работи в администрацията на Община Рила.

Други номинации, освен нейната, не бяха направени. За организационен секретар младите хора избраха Невена Миланово.

В новото ръководство влиза още и Димитрина Данаилова, която бе единствената номинация за член на Управителния съвет на младежите в Рила.

"Община Рила е сравнително малка община, но в нея кипи живот, има много млади хора. Радвам се, че част от тях, във Ваше лице, се събират с обща идея и желание да бъдат активни и полезни по някакъв начин на обществото", заяви кметът Георги Кабзималски.

На номинациите присъства и общинският ръководител на партията Иван Владимиров, който изрази увереност, че това ще бъде една от най-добре работещите младежки структури в областта.

"Надявам се новото ръководство да бъде активно, работещо и инициативно", пожела областният координатор на МГЕРБ Мая Станойкова. Пред присъстващите тя сподели, че предстои една мащабна, регионална инициатива на младежката организация, която ще бъде реализирана в началото на месец юли.

Освен младежи от област Кюстендил, в нея участие ще вземат представители на МГЕРБ от Благоевград, Перник и Пазарджик. 

                                                                                                                    

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK