Младежите от БСП с екшън план за Белене

снимки: БСП

Младежкото обединение на БСП в Благоевград проведе среща във връзка с предстоящия референдум на 27 януари. В дискусията взеха участие общинският и областният лидер на партията - д-р Владимир Пандев и инж. Емил Костадинов, както и общинските съветници Асен Балабанов и Николай Бошкилов.

Инж. Костадинов и д-р Пандев разясниха пред младите подробно плюсовете от изграждането на новата АЕЦ и защо е толкова важно да се развива ядрената енергетика в България чрез изграждането на нова централа, а Младежкото обединение си постави задачи, които да се осъществят в седмиците преди 27 януари.

Представителите на Младежкото обединение изявиха желание да участват активно като наблюдатели по всички секции по време на провеждането на референдума, както и като участници в мобилни групи, които да помагат на възрастните и на хора с увреждания да стигнат до урните.

БСП планира да проведе в Благоевград редица мероприятия, с които да докаже на българите, че е важно да излязат навън в деня на рефендума и да дадат своя глас, защото от това зависи съдбата на бъдещите поколения.

Предвижда се среща с бившия заместник-министър на икономиката Явор Куюмджиев и телевизионен диспут с младежките организации по темата „АЕЦ Белене”.

 

снимки: БСП
снимки: БСП
снимки: БСП

КОМЕНТАРИ

Ловец на комунистически престъпници06:15 - 10.01.2013
Цитат Инж. Костадинов и д-р Пандев разясниха пред младите подробно плюсовете от изграждането на новата АЕЦ Я да вземат да разяснят и на нас, че от една година слушаме кой ли не да се изказва по тази тема и всъщност никой не успя да ни обясни ползата от нещо, на което не му се знае цената!?! Тези младежи дали осъзнават как Р.Овч. и компания са се облажили с едни тлъсти комисионни от руснаците едно време и сега се опитват да оправдаят комисионните си, пардон- проекта Белене. Апропо, като спомнахме Белене- как за толкова години нито един комунист не излезе да се извини и осъди престъпната си партия за това колко хора погуби в концлагерите в Белене и Ловеч??!! Хора като мен са наследници на тези жертви и никога не ще забравим и да ви простим!!! Ако поне имахте доблестта да сведете глави и да се извините за това, щеше да ви приемаме по малко друг начин, но явно това са чужди неща за вас!
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK