Младежите от БСП-Гоце Делчев с благотворителна акция в помощ на пет деца

Димитър Бояджиев,

За трета поредна година активисти от Младежкото обединение на БСП в Гоце Делчев организират предколеден благотворителен концерт. В него ще участват 12 местни таланти.

Тазгодишната мисия на младите социалисти е за набиране на средства за лечението на пет болни деца.

Концертът е обявен за четвъртък от 18 часа със символичен входен билет от 2 лева.

Към инициативата на младежите от БСП се присъединиха и представители на местния младежки парламент, които вече поставиха кутии за дарения във всички средни училища и в големите предприятия в града.

Kутии за набиране на средства ще има и в деня на благотворителното шоу във фоайето и в залата на Дома на културата, където всеки ще може да даде своя принос за лечението на децата, обясни общинският съветник Димитър Бояджиев.

Той допълни, че малчуганите, имащи нужда от лечение, са подбрани от членовете на Младежкото обединение на БСП след предварително поучване, като с благотворителната акция ще бъдат подпомогнати най-тежките и нуждаещи се от спешно лечение случаи.

През предходните две години даренията от благотворителните предколедни инициативи на младите социалисти в Гоце Делчев бяха ориентирани към различните домове в града.

Със събраните средства бяха оборудвани кухня и фитнес кът в Дома за деца, лишени от родителски грижи, закупени бяха пералня и ЛСД телевизор за Дома за възрастни хора, както и телевизор и специализирани уреди за Дневния център за хора с увреждания и родилното отделение в МБАЛ „Иван Скендеров“.

 

КОМЕНТАРИ

144411:35 - 14.12.2012
Да, браво и на това илинденско гюбре
Тони15:47 - 13.12.2012
Браво и на Мегън Пашова
Иван11:30 - 13.12.2012
Наистина браво,много хубава инициатива.
Тодорова22:32 - 12.12.2012
Никога не съм била за БСП,но Богдан Боцев и Бояджиев дадоха нов облик на партията в Гоце Делчев. Браво момчета, продължавайте все така и не обръщайте внимание на дребните души!

FACEBOOK