Младежите ни по волейбол също избраха Благоевград

снимка: infomreja.bg, архив

Само за седмица три национални отбора по волейбол акостираха в Благоевград. Преди два дни от областния център си замина мъжкият национален отбор на България, след като проведе предпоследната си част от подготовка за олимпийската квалификация от 8 до 10 юни в София. Възпитаниците на Радо Стойчев тренираха в спортната зала на ЮЗУ “Неофит Рилски”, а от днес провеждат заниманията си в зала “Арена Армеец”.

Също днес в областния център стартира и лагерът на младежкият национален отбор на България. 22-ма състезатели тренират в зала “Скаптопара” под ръководството на селекционера Мирослав Живков. Заедно с българите в Благоевград се подготвят и младежите на Русия. Третите и четвъртите от последното Европейско първенство при младшата възраст ще изиграят няколко контроли в Благоевград.

Младежите на България се готвят за своето участие в Европейското първенство през август и септември в Дания и Полша. Сред избраниците на Живков са четирима състезатели на “Пирин Балканстрой” и трима на “Марек Юнион Ивкони”. Най-много свои представители има “Виктория Волей”- седем, а ЦСКА и “Левски Волей” имат по трима волейболисти.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK