Младежите на Полша вече тренират в Благоевград

снимка: infomreja.bg, архив

Младежкият национален отбор на Полша пристигна в Благоевград за приятелския мач срещу България, който ще се играе в сряда, 29 февруари, от 15:00 часа. „Дружина полска" направи първата си тренировка на българска земя скоро след пристигането си.

Старши треньорът Стефан Майевски е една от легендите на полския футбол. На Световното първенство през 1982 година той е част от отбора на поляците, спечелил мача за третото място срещу Франция, като вкарва втория гол за успеха с 3:2. От предварително обявения състав на поляците отпадна звездата на немския Хановер 96 Артур Собиех, който е контузен. Тук, обаче са полузащитниците на Кайзерслаутерн, Волфбург и Нант, Ариел Борисюк, Матеуш Клич и Гжегош Криховияк.

В същото време българските младежи направиха поредната си тренировка на терена в село Мурсалево. В заниманията се включи и вратаря на Левски Пламен Илиев. Той бе на подготовка с мъжете на България, но от вчера вече е в групата на Михаил Мадански.

Българският футболен съюз уведомява всички журналисти, желаещи да отразят приятелския мач на младежките национални отбори на България и Полша в Благоевград на 29 февруари, че ще бъде въведен акредитационен режим. Журналистите, фотографите и видеооператорите, които имат желание да получат достъп до трибуните и пистата на стадион "Христо Ботев", трябва да носят обозначителни баджове и жилетки (bibs), като те ще им бъдат раздадени непосредствено преди мача на самия стадион от представител на отдел "Връзки с обществеността и медии" към БФС.

Представителите на медиите, които нямат обозначителни баджове, няма да получат достъп до пресконференцията на треньорите Михаил Мадански и Стефан Майевски, която ще се проведе непосредствено след мача на стадион „Христо Ботев".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK