Младежите на БСП-Гоце Делчев връчиха ежегодните си баскетболни отличия

Снимки: МО на БСП - Гоце Делчев

За пета поредна година се проведе ежегодният турнир за Баскет купата на Гоце Делчев, организиран от Младежко обединение на БСП.

Тази година в състезанието участие взеха 10 отбора – 6 мъжки и четири детски.

Публиката на турнира се наслади на оспорвани срещи и много атрактивни изпълнения, а за доброто й настроение се погрижи и DJ Mistery man.

Tака след няколко часа интензивен стрийтбол бяха излъчени и победителите.

Отборът на Младежко обединение на БСП с капитан Димитър Бояджиев взе за трети път златните медали при старшата възраст, заслужено второ място в тази категория спечелиха „Победителите” с капитан Димитър Кръстев, бронза пък поделиха достойните отбори на Йордан Кирев и Аврам Димитрушев.

При децата победата отиде при тройката приятели – Али Скендеров от II ОУ, Илия Костов от I ОУ и Иван Сотиров от НПГ. Втори се класираха Стоян Хвалев, Евгени Василев и Мартин Гераков, а с бронз се поздравиха Слави Попов, Йордан Папунев и Кръстю Димитров.

Най-голям интерес регистрира конкурсът за стрелба от линията за три точки, където участие взеха 23-ма, но с титлата „Най-добър стрелец”, след бараж между Стоян Джуров и Димитър Кръстев, се поздрави вторият.

Естествен завършек бе церемонията по награждаването, а наградите връчи председателят на Младежко Обединение на БСП- Богдан Боцев.

 

Снимки: МО на БСП - Гоце Делчев
Снимки: МО на БСП - Гоце Делчев

КОМЕНТАРИ

Леброн09:47 - 13.07.2015
Много хубаво турнирче се получи
Големеццц09:35 - 13.07.2015
Коцето от Гоцето е НАЙ ГОЛЯМИЯ!!!
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK