Младежи посетиха Брюксел по покана на евродепутата д-р Андрей Ковачев

Снимки: Пресцентър

Млади хора от област Кюстендил бяха на двудневно посещение в столицата на Белгия и сърцето на Европейския съюз – Брюксел. Посещението се реализира по покана на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей Ковачев.

Освен младежи от областта, институциите на Европейския съюз разгледаха и младежи от цялата страна, след като участваха с креативни свои проекти в организиран от евродепутата конкурс. Представителите на Кюстендилска област бяха четирима - от общините Кюстендил, Дупница и Бобов дол.

По време на посещението си в европейската столица, младежите имаха възможност да поставят своите въпроси и вълнуващи ги теми лично пред евродепутатите от ЕНП/ГЕРБ д-р Андрей Ковачев, Владимир Уручев и Асим Адемов.

Младите хора присъстваха и на лекция, на която се запознаха с работата и ролята на Европейския парламент в процеса на вземане на решения в ЕС.

Посетителската програма завърши с разглеждане на емблематични забележителности в Брюксел. В края на визитата си, младежите се обърнаха с благодарност към д-р Андрей Ковачев за предоставената им възможност да видят отблизо Европейския парламент.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK