Младежи от област Кюстендил взеха участие в 9-ия Зимен университет на МГЕРБ

Снимки: Пресцентър

Млади хора от областната структура на ГЕРБ - Кюстендил взеха участие в 9-ия Зимен университет на Младежи ГЕРБ. Тридневният форум се проведе в Сандански, а негови организатори бяха МГЕРБ, Фондация „Ханс Зайдел“ и Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“. В Зимния университет участваха над 120 младежи от цялата страна, а сред представителите от област Кюстендил бе и Лора Василева - координатор на МГЕРБ в Дупница и член на областното ръководство.

Деветият Зимен университет премина под мотото: "Отворени към вас". По време на форума младите хора от област Кюстендил имаха възможност да се включат в дискусии по актуални регионални и международни теми, свързани с политика, икономика, Европейския съюз и бъдещето на Западните Балкани. "Сред акцентите в конференцията бе и Българското председателство на Съвета на ЕС и неговите приоритети", разказа младежите от ГЕРБ - Кюстендил. Те имаха шанса да се срещнат и да почерпят знания от хора, които вземат решения за развитието на страната, както и да обменят опит със свои връстници от различни краища на България.

Пред младежите на форума говориха председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов, както и зам.-председателят на партията и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Присъства също Георг Георгиев - координатор на младежката структура за страната, а сред лекторите бяха министри, евродепутати, народни представители, кметове и представители на организации.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK