Вашите коментари пред ИНФОМРЕЖА: Българи, какво бихте извикали днес на висок глас?!

Снимка: Infomreja.bg

Хора, бъдете разумни!

ИНФОМРЕЖА успя да събере за Вас мнения на наши читатели, за всичко това, което днес ни вълнува, тревожи….Попитахме и за надеждата, дадохме и нашето мнение, бъдете борбени, бъдете единни...

АНКЕТА:

Елина Левенова /16 г./, ученичка в ПМГ-Благоевград:

Хора, бъдете добри и внимателни помежду си! Не гонете децата си от България! Гледайте с години напред! Няма нищо по-лошо от насилието - независимо в какви форми!”

Мария Бучкова Илиева /76 г./, бивша учителка по история и философия в гр. Кюстендил:

Българи, вземете се в ръце! Бъдете човечни! Не на егоизма и агресията! Само здрав разум и с общи усилия към прогрес, не само в условия на пандемия, а винаги!

Сашка Георгиева Накова /63 г./, организатор по туризма – Банско и Разлог:

Пирин, Пирин, най-красива на света, наша родна планина! Хора, бъдете мъдри и добронамерени! Не на коронавируса! Не само в нашата страна, но и навсякъде по света! По-бързо и адекватно действие за новата ваксина! Днес разбрахме колко сме по-силни заедно! Да няма болести! Да няма катастрофи!  Да няма катаклизми! 

Димитрина Иванова Самуилова /67 г./ пенсионер, бивш счетоводител, Разлог:

Да има мир и спокойствие в България и по земята! Да няма войни! Да излезем без жертви от пандемията! Да бъдем обединени в името на благополучието си!

Елена Попова /25 г./ от Разлог, работи в известна компания в София:

„Хора, обичайте се! Бъдете строги към епидемията!

Марина Славчова Чилева /80 г./, работила на много места:

„Българи, на страж! Сега е моментът да докажем нашия морал честност и съпричастност! Вярвайте в древните текстове, те ни предупредиха, че ще дойде ден като днешния. Скоро излизане от затворените социални връзки! Не се живее без близки хора и приятели!”

Уважаеми българи, силно вярвайте в общата ни сила! Бъдете мъдри, бъдете борбени! Бъдете единни, бъдете родолюбиви! Бъдете съпричастни, спокойни! Ние сме доказали силните си качества в процеса на богатото ни историческо минало и сме наследници на хиляди велики личности и герои, защото знаем, че звездите над Пирин греят най-ярко! Защото небето на България се оглежда в сините очи в езерата на Рила!

Защото Балканът пази спомена за Ботев и Левски, и за хилядите знайни и незнайни герои! Защото в Родопите ехти божествен камбанен звън! Защото в Добруджа е побит меча на Хан Аспарух! Защото беловласи опълченци и руски войни бдят над нас от връх Шипка, екотът от Сливница, Дойран и Одринската крепост препредават неповторимо свято ехо с пълна сила! Ние навлизаме в нова еволюция, за която нашите феномени са го предрекли преди години.

Няма нищо страшно, ако всеки е дисциплиниран и си стои в момента у дома, докато кризата отшуми. Някои казват, че светът, респективно и ние, подлежим на ново развитие и осъзнаване. Тогава няма да има болести и затвори, няма да има наводнение и др. природни катаклизми! Природата ни ще диша с пълна сила, а ние ще бъдем щастливи! 

Хора, бъдете разумни! Спазвайте стриктно правилата, за да си отиде коронавирусът по-бързо не само от нас, но и от всички миролюбиви държави по света! Защото ние сме взаимно свързани, след това време няма да има граници, защото светът ще е коренно променен. Нека кънти нашето викане, но за добри и благородни неща! Ние доказахме, че имаме мъдро гражданско обединение от прекрасни специалисти!

Да има смели национални програми в социално-икономическия сектор! Да проявим внимание към мъдрите възрастни хори и към децата, защото те са нашият смисъл на живот и нашата памет! Върнете се към нашата история и ще разберете, че ние не сме случаен народ. Нека се преборим с предизвикателството и да заживеем щастливо, обединени за чиста природна среда и хуманни отношения в бъдеще! Нека успехите ни да се множат с всяка измината минута!

Това ще се случи, когато сме обединени заедно, КОГАТО СИ МЕРИМ ДУМИТЕ, МИСЛИТЕ И ДЕЛАТА, когато не забравяме, че „СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !” Децата ни са с талантлив ген и те надмогнаха възрастта си! Ето, видяхте че българите си идват от чужбина и сега те ще останат тук в Родината си с нови познания и опит.

Запомнете, в този свят няма тайни! Да се помолим да няма глад, катастрофи, наводнения и др. природни катаклизми! На добър час на всички българи в епохата на самоосъзнаване и на новите трансформации! Ние сме духовна страна, с много духовни места! Нека Бог да е винаги с нас!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK