Младеж се блъсна челно в паркиран автомобил

снимка: infomreja.bg

21-годишен младеж по чудо се отърва без сериозни наранявания, след като се блъсна в паркиран автомобил в село край Благоевград, съобщи БГНЕС.

Пътният инцидент стана към 21.30 часа снощи на пътя между село Бараково и общинския център Кочериново, област Кюстендил.

На прав участък, но при непрекъснат дъжд, автомобилът на 21-годишният Николай С. от Благоевград минал с висока скорост през локва. Вследствие на това автомобилът му се отклонил вляво, излязъл от пътя и се блъснал челно в паркиран на банкета фолксваген „Пасат”.

Последвал страхотен удар, паркираният пасат отхвръкнал назад и едва не се блъснал в оградата на къщата, пред която е спрял. Автомобилът на младежа останал в лявата лента в посоката си на движение, но напряко на пътя.

С линейка на ФСМП-Рила пострадалият водач е транспортиран до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. От направените му изследвания се оказало, че няма сериозни наранявания. Взета му е кръвна проба за алкохол. И на двата автомобила са нанесени големи материални щети.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK