Младеж от Гоце Делчев почина в дома си от натравяне

снимка: infomreja.bg

Младеж е намерен в безпомощно състояние тази сутрин в дома му в Гоце Делчев. Близките на 24-годишния Г. Жуглев веднага потърсили лекарска помощ в МБАЛ "Иван Скендеров", където е констатирана смъртта на младежа. От болницата в Гоце Делчев потвърдиха за нелепия инцидент, като уточниха, че незабавно е бил извикан съдбен лекар, който извършил аутопсия на трупа.

Първоначалните предположения на съдебния медик, преди да са излезли окончателните резултати от взетите проби, са, че смъртта на 24-годишния неврокопчанин е настъпила вследствие на натравяне. Полицията в Гоце Делчев също разследва случая. Водят се разпити с близки и приятели на починалия Жуглев.

Няколко са версиите, по които се води разследването. Сред тях са натравяне от храна или фалшив алкохол и умишлено погълната отрова с цел самоубийство.

"Преди да са излезли резултатите от аутопсията не можем да кажем точната причина за смъртта на младия мъж. По случая се работи и се надяваме до края на деня да имаме повече яснота", коментираха от болницата и полицията в Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

onq00:36 - 27.08.2011
Gledaite si rabotata ne mesete kadeto ne vi e mqstoto
Човек19:05 - 26.08.2011
Но момчето наистина се казва Иван, що са професионализъм, що за чудо?
Моите съболезнования към близките на момчето18:55 - 26.08.2011
Искрени съчевствия към семейството, загубило своя син, и дълбоко възмущение от злостния тон на човека, написал първия коментар. Моля ви, избивайте комплексите си в друг контекст, не по повод такива човешки нещастия. Ако бащата иска да каже нещо на някого, ще го направи лично. А на Вас не Ви прави чест така грозно да разпалвате омраза в този сложен за родителите момент. Засрамете се!
Как не ви е срам?18:11 - 26.08.2011
Момчето е починало от инфаркт, и се казва Иван Жуглев а не Г. Жуглев! Баща му е бесен на информацията която пускате по града за него. Заканва се да съди медията. Как не ви е слрам да се гаврите с трагедията на хората. Това няма как да остане неподминато! Срам ни е от вас, госпожа Терзиева!

FACEBOOK