Младеж и девойка от Благоевград с порезни рани след дискотека

снимка: infomreja.bg, архив

Младеж и девойка са с порезни рани от нож при скандал тази сутрин след посещение на дискотека в Благоевград, съобщи БГНЕС.

Инцидентът станал към 4 часа тази сутрин на ул. „Христо Татарчев” в центъра на Благоевград.

21-годишния С.П. и 20-годишната В.К. са потърсили спешна помощ в МБАЛ-Благоевград, след като са нападнати с нож след посещение на дискотека в центъра на Благоевград.

Когато двамата се отправили към автомобила си, паркиран в края на сляпата ул. „Христо Татарчев”, са нападнати от друг младеж. Поводът е неясен, най-вероятно скандалът тръгнал още в заведението.

При нападението над двамата, неизвестният на този етап мъж нанесъл порезни рани на двамата. 21-годишният младеж е с порезна рана на едната ръка при  опита му да се предпази от ножа на нападателя. С. П. има още една порезна рана на скулата под окото, което е насинено от удар с юмрук.

Момичето също има нанесена една, но по-лека порезна рана на ръката.

При нападението над двамата е напукано от удар и предното стъкло на автомобила им. След като порезните рани на младежа са зашити, а тази на момичето обработена, двамата са освободени за домашно лечение.

На този етап инцидентът не е изяснен, тъй като все още не е подаден сигнал до полицията.

При друг инцидент санитарка от МБАЛ-Благоевград е в болница с тежка порезна рана на главата, получена като дар от съпруга й за рождения й ден снощи. Докато празнували, между двамата е възникнал скандал. Рожденничката е ударена от съпруга си с чаша по главата, която се счупила. Пострадалата е с тежка порезна рана, която също е зашита.

Тя остава под лекарско наблюдение.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK