Младеж без книжка катастрофира и се укри, намериха го в тежко състояние

Снимка: Infomreja.bg

Лекарите се борят за живота му

Вчера около 22:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя с. Полк. Иваново – с. Кочмар, обл. Добрич.

На място е установени силно деформиран и увреден лек автомобил „Фиат” с добричка регистрация. При огледа в близост до колата са установени 4 души на възраст между 17 години и 20 години.

В хода на работа е установено, че водач на автомобила е мъж на 21-години, от с. Нова Камена, обл. Добрич, който напуска произшествието и се укрива.

Същия е установен в жилището си и отведен в МБАЛ - Добрич, в реанимация с травма на глава, гръден кош, перфорация на бял дроб, с опасност за живота.

Пострадал е и возещия се в колата младеж на 17 години, който е настанен в МБАЛ - Добрич, с черепна травма, без опасност за живота.

При извършената проверка в информационните масиви на МВР е установено, че водача на МПС е неправоспособен. По случая е образувано досъдебно производство.

По-рано през деня - в 13:10 часа, е получено съобщение за възникнало ПТП в град Балчик.

Установено е, че 19-годишна жена, водач на лек автомобил „Фолксваген”, поради движение с несъобразена скорост губи контрол над МПС и се блъска странично в дърво. Вследствие на инцидента, пострадалата е прегледана с охлузни рани, освободена за домашно лечение. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK