Млада тенис надежда от НПГ "Димитър Талев" - Гоце Делчев с блестяща победа на държавния турнир в Пловдив

Снимки: НПГ "Димитър Талев"

Блестяща победа завоюва младата тенис надежда Александра Самандова, която е ученичка в 8-и клас в Неврокопската професионална гимназия "Димитър Талев" - Гоце Делчев.

Талантливата осмокласничка се справи безапелационно във всичките си седем мача до финала на държавния турнир до 16 години, който се проведе в тенис клуб "Локо 98" в Пловдив.

Александра Самандова премина през всичките фази на турнира, като пребори със самочувствие, опит и отлична техника 60 девойките от цялата страна.

В продължение на четири дни младата тенис надежда на НПГ и Гоце Делчев показа класна игра в тричасовите си двубои, провеждани два пъти дневно.

Александра Самандова успя да запише името си в първите призоови места и да покаже, че е равностоен съперник на най-добрите в България.

"Сега за нея остава предизвикателството да достига финалните фази на следващите турнири и да продължава да отвоюва първите места като шампион. Пожелаваме й блестящо представяне на Републиканския турнир по тенис в Сливен", казаха от гимназията на талантливата ученичка.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK