Млада жена се натрови с хапчета

снимка: infomreja.bg

22-годишна жена е приета в реанимацията на МБАЛ-Благоевград след отравяне с медикаменти. Ваня Г. е открита вчера в безпомощно състояние пред блок в жк "Запад". Момичето е прието в Спешно-приемно отделение. Направени са й вливания и промивки. По-късно е приета в реанимация.

По неофициална информация вчера рано сутринта Ваня, приятелят й и няколко нейни приятелки се разделили при Джамията, след като изкарали нощните часове в местна дискотека. Приятелят й си тръгнал за с. Покровник, а Ваня останала в компанията на момичетата. Към 10 часа сутринта жители на квартала подали на тел. 112 сигнал за момиче в безпомощно състояние.

При приемането на Ваня в Спешно-приемно отделение, у нея е открит празен блистер с антидепресанти, които впоследствие се оказало, че са на нейна близка, страдаща от психично заболяване.

Случаят е забулен в мистерия, за момента не е ясно колко хапчета е изпила Ваня. Тя е пила и алкохол. Лекарите са помолили приятелките й да дойдат в отделението, за да разкажат какво е употребило момичето. До късния следобед вчера те не се появили.

За инцидента с младото момиче, което най-вероятно е посегнало на живота си, не е уведомена полицията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK