Млада жена от Гоце Делчев опита да скочи от покрива на къщата си от отчаяние

Снимка: Infomreja.bg, архив

Млада жена от Гоце Делчев опита да се самоубие от отчаяние, след като съпругът й, който я изоставил, отнел и двете й деца.

Тъжната и нелепа случка е станала в петък около 11:30 часа на ул. „Александър Стамболийски“ в Гоце Делчев, когато случайни минувачи забелязали около 35-годишната Евелина, залепена за комина на покрива на къщата й.

Веднага да оказване на помощ и спасяване на жената на място са пристигнали полицейски служители, пожарни екипи, лекари от Спешния център и психолог.

Близо два часа са продължили преговорите с младата жена, която в крайна сметка била разубедена и спасена.

Очевидци коментираха, че неврокопчанката е била много уплашена, вероятно от височината, и първоначално сама викала за помощ. Именно виковете й привлекли вниманието на десетки минувачи, които подали светкавично сигнал в РУ-Гоце Делчев.

Спасителната акция, която е завършила успешно, е била организирана много бързо.

Хората от Гоце Делчев коментират, че Евелина не била в добри отношения със съпруга си, от когото имала две деца. Вследствие на трудния семеен живот нервната й система станала нестабилна.

Съпругът й я обвинявал, че отключила психическо разстройство и отнел децата й, като я изоставил. Това довело до решението й да сложи край на живота си.

Жената вече е под грижите на лекари и психиатри. Близките й се надяват скоро тя да се стабилизира.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK