Млад влогър от Молдова снима филми в Кюстендил

Снимки: Личен архив

Владимир Карманов пристига в града по покана на Анатоли Костов

Младият влогър Владимир Карманов от Молдова ще снима филм за Кюстендил, като той ще прекара близо 10 дни в областния град.

Видеото пък ще бъде излъчено по неговия youtube канал „Взял и поехал“. Екипът му пристига по повод „Празник на плодородието“, който стартира на 28-и септември.

„Това ще бъде начин за още по-мащабно популяризиране на Кюстендил и неговите красоти сред чуждите туристи. YouTube каналът има повече от 300 000 последователи.

Надявам се, че всички ще останем доволни от крайния продукт на нашата съвместна дейност“, споделя кюстендилецът Анатоли Костов, по чиято покана влогърът пристига в Кюстендил.

Владимир Карманов ще заснеме как се провеждат двата фестивални дни на Празника на плодородието, като преди това – на 21 септември, ще посети Международния фестивал „Балканска черга“, където традиционно ще се съберат българи, сърби и македонци в центъра на село Шишковци.

„“Взял и поехал“ е youtube канал за интересни материали, които са заснети по време на пътешествията на автора в страните Испания, Франция, Египет, Обединени арабски емирства, Гърция, Чехия, Украйна, Русия и други.

Владимир Карманов не за първи път идва в България. Посетил е някои от черноморските ни курорти - Балчик, Созопол, Несебър, Поморие, Албена“, разказа още Анатоли, който в основата на организираната визита.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK