Млад моторист от Плетена транспортиран по спешност в „Пирогов” след удар в дърво

Снимка: Infomreja.bg, архив

Младеж от сатовчанското село Плетена е транспортиран по спешност в "Пирогов" след тежка катастрофа с мотоциклета му "Ямаха".

Инцидентът е станал вчера сутринта около 07:40 часа на път с надлъжен наклон в местността „Дъбраш”, на около 8 километра от Сатовча.

24-годишният Али Караосманов се е движел с извънредно висока скорост, при която на ляв завой излязъл от пътя и се забил в дърво. Вследствие на произшествието младият мъж е с фрактура на китката на дясната ръка и лявото бедро. 

Миналата година Али също е претърпял тежка катастрофа с мотора си. Той е транспортиран за "Пирогов", тъй като фрактурите му от вчерашния инцидент са същите като тези преди година и се изисква специално лечение, коментираха пред ИНФОМРЕЖА жители на селото. 

В последно време в Благоевградска област зачестиха пътно-транспортните произшествия с мотоциклети, сочи статистиката. Само са два дни това е трети инцидент с моторист. 

На 31 май 66-годишен мъж от Благоевград пострада, след като се блъсна в завиващ микробус. А вчера към 10 часа в района на кръстовище в Симитли също бе ранен 32-годишен водач на мотоциклет "Трува", който се удари в лек автомобил "Тойота" с 32-годишен водач.

Също вчера около 18:40 часа на ул. ”Извън регулацията” в белишкото село Горно Краище, 6-годишен велосипедист, пресичайки пътното платно без придружител, спрял пред товарен автомобил, който в този момент извършвал разтоварна дейност, навлязъл внезапно на платното и се блъснал в преден десен калник на лек автомобил „Рено” с 30-годишна водачка.

В резултат на инцидента детето е получило фрактури на три пръста на левия крак. Настанено е за наблюдение в МБАЛ-Разлог. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK