Митрополит Серафим благослови новото ръководство на ГЕРБ-Гоце Делчев и отслужи водосвет за здраве

Снимки: ГЕРБ

Християнският празник Петровден избра новото общинско ръководство на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев да получи благословията на Неврокопския митрополит Серафим.

Владиката отслужи благодатен водосвет за здраве и успехи както на оглавеното наскоро ръководство от общинския съветник Димитър Гамишев, така и на всички членове и симпатизанти на партията и жителите на община Гоце Делчев. 

Всички присъстващи на водосвета се помолиха заедно с дядо Серафим да бъдат благословени делата на новото ръководство на ГЕРБ в Гоце Делчев, което обеща да се посвети на благото и добруването на съгражданите си. 

Нека свещените думи, с които ни благослови и произнесе Негово Високопреосвещенство митрополит Серафим, ни направят по-добри, по-смирени, по-обединени и по-силни, си пожелаха членовете и ръководството на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев.

Поръсени със светена вода за здраве и прогонване на злите духове бяха всички присъстващи, както и помещенията в офиса на партията. 

 

КОМЕНТАРИ

Е не17:26 - 30.06.2016
И поповете вече за 2 лв са готови на всичко.Излагация
????????15:25 - 30.06.2016
Из чурковия обор, абе, къде е батко бе, пита една мнооого гламава овцата.
Кочур14:52 - 30.06.2016
На снимката не виждаме втория след тъпото бате наско овчаров, който също благославя една намахана овца с ясно изразен овчи мозък и крив поглед, значи иде края на чурковщината и тъпотията.
дпс11:19 - 30.06.2016
викнете айруш от корница той знае как да ви богослови, както богослови тъпото с 50 хиляди лева

FACEBOOK