"Спортен клуб по канадска борба Спартак" представи проекта „Live healthy-be strong!“

Снимки: „Спортен клуб по канадска борба Спартак“

Проектът бе представен на начална пресконференция на 10 май в Благоевград

Сдружение „Спортен клуб по канадска борба Спартак“ проведе начална пресконференция на 10.05.2019 г., на която представи проекта „Live healthy-be strong!“.

Проектът е финансиран от Националната програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10 А от Закона за хазарта за 2019 г., чрез Министерството на младежта и спорта.

Ръководителят на проекта Радослав Скендеров и експертът по спорт и здраве – Владислав Грозданов, представиха на присъстващите информация за сдружението, както и целите на проекта, който ще бъде изпълнен в рамките на следващите 6 месеца.

„Споделяме с вас истинско задоволство от спечелването на проект „Live healthy-be strong!“, защото той ще помогне на много млади хора от Благоевградска област да придобият знания, нагласи и умения относно храненето, психологията на здравословния начин на живот, както и за отслабването и начините за превенция от сърдечно-съдови, автоимунни, неврологични и друг вид заболявания. За нас е важно да поставим фокуса върху неща като двигателна активност, допълнителни спортни занимания, водене на здравословен начин на живот“, каза Владислав Грозданов, който се занимава с активен спорт повече от 10 години.

Проектът „Live healthy-be strong!“ е с продължителност от 01.05.2019 г. до 30.10.2019 г.  По времето на неговото изпълнение ще бъдат проведени 6 обучителни семинара, 2 информационни кампании, волейболен турнир “Love volley”, който е част от кампанията „Активизирай се“, и турнир по канадска борба

Информация за проекта и за последователността на дейностите по него могат да се намерят на фейсбук страницата на проекта -  Live Healthy Be Strong, https://www.facebook.com/livehealthybestrong1/?epa=SEARCH_BOX.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK