Митинг в подкрепа на студентите и против кадровата политика на ДПС организират в Гоце Делчев

снимки: infomreja.bg

Протестен митинг в подкрепа на протестиращите студенти от цялата страна и против кадровата политика, която налага ДПС в общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово, Сатовча и в цялата Благоевградска област, организираха група ентусиасти от Гоце Делчев.

Снощи, на сбирка пред  Дома на културата, те излъчиха Инициативен комитет, оглавен от Десислава Джованович.

”В Хаджидимово преди няколко дни се събрахме на площада около 70 души и изразихме своята подкрепа към исканията на протестиращите студенти за оставка на правителството на Пламен Орешарски и разпускане на настоящия напълно безполезен парламент. Като родители сме длъжни да подкрепим децата на България, задължени сме пред младото поколение, защото преди 23 години ние не успяхме да им подсигурим това, за което те сега са по площадите", заяви хаджидимовският бунтар Иван Сабахлъков.

Той изрази мнение, че най-потърпевши от ширещата се в страната безработица са именно младежите до 25 години и че завършилите млади хора няма къде да се реализират, което директно ги праща на Терминал -2 .

Сабахлъков и новото лице на протестите в Гоце Делчев Десислава Джованович приканиха във вторник в 17.30 часа на площад "Македония" хората от Гоце Делчев и региона да изразят смело позицията си и да подкрепят младите хора.

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

orc11:15 - 08.11.2013
Бъркаш бръмбаре, много бъркаш. Разликата между патриот и националист е много голяма. Самозванци като теб се мислят за патриоти, но всъщност сте си пълни шовинисти. Ще ти кажа две неща. Ти откъде знаеш че Палев е "некадърен за този пост". С какво по-малко кадърен е той от предишните областни - Хаджигаев, Смеленов? Аз пък не бях съгласен с назначението на "супер кадърния" Капинчо за шеф на ВиК? Ма кво като не съм съгласен и той не е кадърен, изкара си човека 4 години като шеф на нещо, от което и хал хабер си няма. Тогава къде беше, що не рива... Така, че недей да се опитваш да се прикриваш за патриотизма, ти си шовинист, не можеш да приемеш че мюсюлманин може да заема такава позиция. Това е истината. Управляващите в момента ги е избрал народа, стига с тия конспирации за машинации и т.н. Хората са гласували така, а не за ГЕРБ. И отново системата е такава и тя е виновна. Такива са провилата на демокрацията. Що се касае за Анадола, сегни си задника, изкарай малко пари и отиди в Анадола да видиш за какво става въпрос, хората са на светлинни години по-напред от България. Само тъпи идиоти, свили се като мишоци в дупка, цепещи стотинката на две, само те все още горките си мислят че Турция е зле, че Анадола е синоним на изостаналост. И айде моля, не ме пращай насам-там, мен тук си ми е добре. Тук съм роден аз, баща ми, неговия баща и т.н. и никъде не мисля да ходя. Да може да ви чуе Левски вас, всичките псевдопатриоти, как "пращате" български граждани насам, натам. Вдън земята щеше да потъне от срам, ей неразумнии. И запомни - "Главните виновници за всичко лошо в държавата ни сме си само и единствено ние - българите." не са ви виновни малцинствата, разбираш ли. Просто си търсите някой на който да си изкарате яда че тук сте останали само най-калпавите и крадливи. Всички кадърни българи са вече на запад, в нормалните държави. Така че ако на теб не ти харесва, върви където искаш - имаш пълното право да имигрираш от собствената си страна.
Бръмбар19:28 - 05.11.2013
Хич даже не съм националист, Огсчо. Аз съм патриот. И хич не се срамя да се нарека българин и знам своя род и език и зов ще види всеки, който иска да ги тъпче. Неразумен съм не аз, а безумците кадровици на социалислямистката хунта. Назначаването на Муса е само една от издънките им да слагат на пост по политически причини некадърен за този пост човек. Америка е с чернокож президент, избран на избори. Управляващите в момента не ги е избрал никой, а са плод на грозна и долна машинация. Така че бъди човек и си отвори очите, протестирай срещу беззаконието. Ако не, върви си в Анадола.
orc07:21 - 05.11.2013
Бръмбарчо, ти националист ли си бил. Националист-атакист. За що се бориш ти бе, неразумни. Погледнете си своя двор бе нещастници оръфани. Къде сте тръгнали. За какво се борите. Това са правилата на демокрацията. Америка имат чернокож президент. На теб един Муса ли ти е проблема. а го блъскаш на интелигенция. С такова мислене оше сто години България няма да се оправи. Всички кадърни и трезво мислещи хора са навън вече. Тук останаха лумпените от снимките и комплексирани псевдонационалисти.
Sabahlakov16:17 - 04.11.2013
Cel GDAD HADJIDIMOVO vaf vtornik sme kare grada.Doadame cql rqis da butnem dovarq na Oresharq.Uraaaaa

FACEBOOK