„Мисия направи си сам, прочети и опознай“ в читалищна библиотека „Зора“ - Дупница

Снимки: Личен архив

Последният ден от летните занимания „Мисия направи си сам, прочети и опознай!“, се проведе в детския отдел на читалищна библиотека „Зора“ - Дупница.

Децата с много желание и ентусиазъм изработиха оригинални книгоразделители и моливници, като същевременно дискутираха различните теми от изминалата седмица и усвоените познания по екология, запознанството с богатствата на книгите и ползата от четенето, великите художници и цветовете, историята на хартията и японското изкуство оригами.

Целта на колектива на библиотеката бе да се стимулира интереса на децата, да се предостави възможност за изява чрез творчески и образователни дейности, а резултатът - повече от добър.

Освен че младите хора бяха полезно ангажирани, се и забавляваха.

Мил жест от страна на малчуганите бе ръчно изработено цвете, което поднесоха с много любов на библиотекар Илияна Янева, в знак на благодарност за придобитите знания и умения.

Благодарим на всички деца за удоволствието от съвместната работа. Пожелаваме весела ваканция и ви очакваме отново, обявиха от читалищна библиотека "Зора" - Дупница.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK