Мирослав Живков е сред номинираните за треньор на годината по волейбол

Мирослав Живков, снимка: gong.bg

Старши треньорът на Пирин Балканстрой Мирослав Живков попадна сред номинираните за треньор номер едно на годината. След внимателен обзор на календарната 2011-та, волейболните специалисти се спряха на седем номинации за треньор № 1 на България. 

За максимална обективност, те са базирани изцяло на конкретни постигнати успехи през годината и не представляват лична оценка за цялостните качества на треньорите. Освен това, за да попадне сред номинираните, даден специалист трябва да е български гражданин или да е постигнал успехите си през годината с български отбор.

Като старши треньор на националния отбор на България за юноши младша възраст Мирослав Живков печели шесто място на Световното първенство, а като наставник на мъжкия Пирин Балканстрой Разлог печели второ място в Суперлигата и второ място в турнира за Купа България.

Останалите конкуренти на Живков за приза са Александър Попов от ЦСКА, Атанас Лазаров България - девойки, Виктор Карагьозов  – юноши, Драгути Балтич България  - жени, Радостин Стойчев - Тренто Италия, Юлия Иванова - ЦСКА.

Гласуването за треньор на годината ще приключи на 15 януари 2012 година.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK