Миро и Дивна с общ концерт за празника на Благоевград

снимка: razkritia.com

Най-награждаваният певец в историята на българската музика Миро и откритието на 2011 година - младото дарование Дивна, ще изнесат съвместен концерт в Благоевград на 24 май от 20 часа.

През изминалата година Дивна грабна всички възможни награди за „Дебют на годината“ и завладя музикалните класации. Заедно със звездите на българската модерна музика, в шоуто ще се включи и техния балет. На сцената на площад „Георги Измирлиев“ Миро и Дивна ще изпълнят хитовете, покорили българските чартове.

Кулминацията на вечерта ще настъпи в 21:30 часа, когато е началото на невиждано досега 3D мапинг шоу в реално време за всички зрители. За специалните ефекти на спектакъла ще бъдат инсталирани десетки лазери и светлинни прожектори.

Специално за концерта, в Благоевград пристигнаха пет тира с техника, а led-екранът, ще допълва и отразява авангардното представление. Освен модерното шоу за благоевградчани са подготвени и още изненади, като на края спектакълът ще завърши с празнична заря.

На 25 май от 19 на същата сцена концерт ще изнесат естрадните легенди от „Тоника СВ”. Изпълнителите ще изнесат своето празнично шоу като специален подарък към жителите на Благоевград и ще ги зарадват с вечните си шлагери.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK