Минута мълчание в памет на Патриарх Максим на сесията в Кюстендил

снимки: infomreja.bg

С едноминутно мълчание в памет на Патриарх Максим започна извънредната сесия на Общински съвет – Кюстендил.

"Днес всички скърбим, защото си отиде един светец. Изпращаме Патриарха, който обедини цялата нация. Благодаря, че всички които склониха глави пред неговата памет", обяви кметът на Кюстендил Петър Паунов.

"Надявам се действително да не си позволяваме забежки на тази сесия, тъй като днес изпращаме Патриарха на Българската православна църква.Това е човекът, който обединяваше нацията, човекът който намери сили да преодолее всяко противоречие, за да направи България единна. Надявам се всички да се поучим от него. Светла му памет!", заяви в началото на сесията кметът на Кюстендил Петър Паунов.

В началото на извънредната сесия бяха предложени 14 нови точки на Общински съвет- Кюстендил. Сред тях са докладните, внесени от кмета Петър Паунов за закриване на ОП "Охрана" и ОП "Пазари" и създаването на ново предприятие "Управление на общинските имоти".

Сред предложенията е и това на общинският съветник от БСП Мая Шишкова, която поиска да бъдат предоставени един контейнер и 4- 5 бобъра за село Стенско.

Д-р Лилия Чингарска предложи да бъдат опуснати средства за лечението на болно дете.

 

снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK