Минка Капитанова продължава срещите си с жителите на община Гърмен

Снимка: Infomreja.bg

Поредното общоселско събрание проведе кметът на община Гърмен-Минка Капитанова, в едно от най-големите села в общината си–Рибново.  

Събранието премина при изключително голям интерес и посещаемост. Местните жители изпълниха читалището в селото и задаваха многобройни въпроси, както и получиха адекватни отговори по вълнуващи ги, наболели теми, които се коментират в Рибново.  

Проведеното събрание бе от поредицата инициативи, които се осъществяват от местните кметове традиционно преди приемането на общинския бюджет и разпределението на капиталовите разходи за благоустрояването на селата от общината.

Жителите на Рибново съвсем отговорно заедно с общинския кмет Минка Капитанова и местния управник Феим Иса обсъдиха реализираните дейности в селото през изминалата 2017 година, както и предстоящите за изпълнение такива през настоящата 2018 година. Бяха дадени и различни полезни и конструктивни предложения и идеи.

Наболелите проблеми в Рибново също не бяха подминати по време на събранието в петък.

Запознати коментираха, че благодарение на инициативата много от проблемите са стигнали до компромисни решения, както и са били изяснени недоразумения, притесняващи местните хора.

Минка Капитанова с готовност отговори на всичките й зададени въпроси. Наред с всичко останало тя представи фактическата обстановка в общината и в частност възможностите за продължаване на подобряване на инфраструктурата и благоустрояването на Рибново и през 2018 година.  

 

Снимки: Община Гърмен

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK