Минка Капитанова и Феим Иса на балотаж в Гърмен?

Снимка: Infomreja.bg

Изборният ден приключи при висока избирателна активност

Приключи изборният ден и в община Гърмен. Гласували са 9 700 души от общо 12 611 гласоподаватели – 76,70 процента.

Най-голяма е била избирателната активност в село Рибново с население от 3 086 души, от които – 2 264 с право на глас.

Първоначалните данни показват, че битката за кмет на община Гърмен ще продължи идната неделя.

По предварителна информация на балотаж отиват досегашният кмет Минка Капитанова, издигната от ПП „БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН ЦЕНТЪР" /БДЦ/, и бившият управник на най-голямото село в община Гърмен - Рибново, Феим Иса от ДПС.

В предизборната надпревара се включиха цели седем кандидати за общински кмет. Сред тях бе и екскметът на общината Ахмед Башев, издигнат от Коалиция "Ние, Гражданите".

 

КОМЕНТАРИ

До запознатия13:21 - 31.10.2019
Тъпанар си ти, боклук такъв, ти се продаде на Манол и сега виеш на умряло. Некадърници като теб защо изобщо се обаждат. Мизерен и безмозъчен плъх.
До запознатия13:21 - 31.10.2019
Тъпанар си ти, боклук такъв, ти се продаде на Манол и сега виеш на умряло. Некадърници като теб защо изобщо се обаждат. Мизерен и безмозъчен плъх.
Диоклециан11:15 - 31.10.2019
Абе педерасти мръсни, спрете да плюете по Феим.Един достоен човек е тръгнал нещо да прави, а вие от злоба и завист ще пукнете.Какви мюсюлмани сте бе, хора ли сте или чудовища.Да не ви е ебал майките или жените Феим.Не, това го правеше друг и вие го обичахте.А сега нещата пак натам са тръгнали.
2xd10:13 - 31.10.2019
На Фейм Иса защо му казват Пияното Офе, щото е много вярващ сигурно, вие там всички сте такива пишман мюсюлмани само Минка ще ви оправи вас добре че Башев не стана кмет да ва дърпа нагоре вие сте непризнателни и продажни само Минка на вас

FACEBOOK