Министър Свилен Нейков награди кюстендилски каратист

снимки: Дани Асенова, infomreja.bg

В Гранд хотел „София” се проведе официалното награждаване на най-добрите спортисти за 2011 г. на Българската шотокан карате федерация. Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков връчи призове на най-изявените каратисти през годината - световния и европейски шампион, вицеевропейските шампиони по карате-до, световните шампиони отборно „кумите” мъже, медалистите  от синхрон „ката” при жените и отборно „кумите” /16-21 години/.
Сред наградените бе и възпитаникът на клуб „Шурикен” Веселин Димитров. С тима на Националната спортна академия той завоюва световна титла на „кумите’ при мъжете. Освен плакети за отлично представяне през годината, призьорите получиха и обещаните им премии.

Президентът на федерацията Александър Славков поздрави каратеките от отбора и Веско за решаващата му победа на финала, която ги изкачи на първото място на световното по шотокан. Веселин Димитров е „Спортист на Кюстендил за 2008 г.” в анкетата на Дарик Радио и Община Кюстендил. В клуб „Шурикен” той се подготвяше от треньора и негов баща Емил Димитров. Веско е студент в Националната спортна академия, треньорски профил.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK