Министър Радев за похитителите на Адриан Златков: Държавата е силна, ще ги хванем!

Снимка: БГНЕС

Продължава да се разисква случаят с Адриан Златков, който е вкъщи вече почти седмица.

Баща му още в първото си интервю пред медиите, ден след като отвлеченият се прибра, каза, че доста неща ще останат несподелени тъй като биха попречили на разследването. Днес министърът на вътрешните работи Валентин Радев преповтори думите на Тони Златков. Министърът бе категоричен в това, че държавата е силна и ще открие похитителите. 

Остава големият въпрос дали полицията съдействаше на семейство Златкови докато Адриан бе в плен, или Тони е действал на своя глава без да разчита на МВР. "Ако ви отговоря на този въпрос, похитителите ще чуят", каза Радев. 

Отново в първото си интервю Тони Златков загатна, че МВР не са се намесили при предаването на откупа и преди това. Тази информация обаче така и не се потвърди от боса. 

Днес Адриан е вкъщи. Още от първия ден на свобода в дома си той и цялото му семейство разчитат на лична охрана, каквато преди това не са имали. Пред камерите на bTV Адриан бе заснет да кара автомобила си. Той не коментира нищо пред репортерите.

Не стана ясно и каква е сумата, дадена за да се заплати живота на момчето. Неофициалните данни бяха за около 3 милиона лева. Групата на "Наглите" продължава да се счита като вариант за похищението над младия Златков.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK