Вътрешният министър Младен Маринов: Сигурността на гражданите е от изключителна важност за нас

Снимки: Infomreja.bg

Вътрешният министър Младен Маринов и кметът на община Кюстендил Петър Паунов откриха днес реновираната сграда на ОДМВР – Кюстендил.

„Изключително съм щастлив, че мога да присъствам на освещаването на сградата на ОДМВР – Кюстендил. Благодарен съм на местната власт, в лицето на кмета Петър Паунов, че наред със здравеопазването и образованието, сигурността също е от изключителна важност. Всички усилия, които са положени до този момент, не са напразни. Те ще допринесат за подобряване сигурността в района. Ремонтът, който е извършен на сградата ще подобри обслужването на гражданите. Към колегите искам да се обърна с поздравления и да им пожелая да са живи и здрави, да ги уверя, че тяхната служба е от изключително значение за обществото и трябва да са горди с това, което правят. Политиката на МВР е насочена не само към подобряване на битовите условия, на ОДМВР – Кюстендил са разпределени и нови автомобили, които дават по-голяма мобилност на екипите. В процес е оборудването на всеки полицейски служител със средства за лична защита и въздействие в критични ситуации“, обяви в Кюстендил вътрешният министър Младен Маринов.

Той връчи плакет на кмета на Община Кюстендил Петър Паунов и изрази благодарност за оказаната подкрепа по реновирането на сградата на ОДМВР.

„В заключителен етап е един проект, който подписах без колебание да бъде включен в Инвестиционната програма на Община Кюстендил. За близо 1 млн. лв. беше изцяло подменена покривната конструкция, подменена е дограма и е извършено вътрешно саниране. Изградена е изцяло нова отоплителна инсталация. Разбира се, може още много да се желае, но това беше възможно с европейските средства. Направихме го, за да може вие като наши колеги и приятели да работите в една уютна и спокойна среда“, заяви по време на откриването на сградата на ОДМВР – Кюстендил, кметът Петър Паунов.

Средствата за обновяването на сградата са осигурени по проект, финансиран от Оперативна програма „Региони в растеж 2014 -2020“. Близо 1,2 милиона лева са вложени в обновяване на административната сграда на Областна дирекция на МВР – Кюстендил.

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK