Министър и главен секретар се поклониха пред паметта на загиналите служители на МВР

Снимки: МВР

На 5 юли се навършват 141 години от създаването на Министерството на вътрешните работи

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов, главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, заместник-министър Милко Бернер, началникът на кабинета на министъра Михаил Златанов и парламентарният секретар Светослав Белемезов участваха в кратката церемония. Те се поклониха пред паметника на служителите на МВР, загинали при изпълнение на дълга си, в градинката до храма „Свети Седмочисленици“.

Тази година празникът на МВР ще е различен. В контекста на извънредната противоепидемична обстановка, ръководството на министерството реши да отмени публичните събитията. Няма да се проведат традиционната церемония по полагане на венци пред паметника на Незнайния воин и церемонията за награждаване на служители, показали високи професионални резултати.

С много желание подготвяхме отново и хепънинга в Борисовата градина, който обичайно събира колеги, обществени фигури, малки и големи, за да покаже техниката и професионалните умения на различни структури на министерството.

Благодарим на всички, които подкрепят усилията на служителите на МВР в изпълнение на нелеките им задачи!

Нека, макар и без тържества, празникът ни обединява по пътя към утвърждаване на върховенството на закона и служба в полза на обществото, обявиха от МВР.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK