Джамбазки: Когато се държиш арогантно, гражданите виждат това и казват „Чао“

Снимка: Infomreja.bg

Това завия евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джампазки от Благоевград

Смисъл в управлението ни в коалиция има, цената ще е тежка, компромиси трябваше да бъдат направени, постигнахме много, ще се опитаме да натиснем да се случат още неща. Когато се държиш арогантно и нахално, гражданите виждат това и казват „Чао“.

Това завия евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джампазки от Благоевград, където бе отбелязана 117-годишнината от Илинденско-Преображенското-Кръстово въстание.

Симпатизанти на ВМРО и участници в национално сдружение с автентични носии и оръжия преминаха през главната улица „Тодор Александров“ в града до площад „Македония“.

Шествието започна с пламенно слово на Джамбазки пред паметника на Александров и завърши пред паметника на Гоце Делчев с поднасяне на венци и цветя.

По повод протестите в страната Джамбазки коментира:

Всеки има право да изразява своето недоволство, както намери за добре. Ясно е, че има български граждани, които не одобряват управлението. Когато говорим за Илинден, времето се връща назад, защото по време на въстанието пак е имало разделения. И по времето на въстанието хората са спорили дали трябва или не. Дейците на ВМРО обаче са организирали въстанието със съзнанието, че ще има жертви. На тази дати трябва да помислим какво не завършихме – защо на Охрид не се вее нашето знаме, как са нашите сънародници в покрайнините. Трябва да помислим какво ни обединява като българи по кръв. Мечтая да хвана по ръка Иван Стоянов и заедно да стоим на кея на българското езеро и да наблюдаваме българското знаме, затова аз се занимавам с политика.

Според евродепутата реакцията на обществото след събитията в „Росенец“ са явен знак за будност на българите.

„Няма нищо по-хубаво от това българите да се сетят, че знамето ни е важно и да обличат носиите и да ги носят по площадите. След като обаче все повече хора носят и уважават трибагреника, това показва, че има събуждане! Нека да има бунтарство, нека има искания. Може на следващите избори някой от българските граждани да поеме управлението, управлението трябва да се променя и да се сменя, няма нищо лошо в мнението на хората. Ние не сме хората, които знаем всичко и не правим грешки. Без значение дали изборите ще са утре или през март, ще стискаме палци някой да поеме управлението и това да е за добро, защото управлението не е връх, а отговорност“, категоричен бе Джамбазки.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK