Хотелиер от Банско получи приз "Добродетел 2017"

Снимки: Личен архив

На официална церемония в хотел „Банско Спа Холидейз” собственикът на хотела Петър Калин беше удостоен с най - високото отличие на Националното сдружение на сираците в България за "Почетен член", което му връчи лично Председателя на Сдружението Слави Михайлов.

Освен това Петър Калин получи и почетен приз за "Добродетел 2017", връчен му от заместник-областния управител на област Благоевград - Иван Стоянов.

Отличията му се връчват заради активната помощ и подкрепа, които оказва на деца, лишени от родителска грижа, както и това, че осигури безплатна тридневна почивка на възпитаниците на Дома за деца, лишени от родителска грижа в село Тотлебен, които за първи път в живота си посрещнаха Нова година извън социалната институция, в която се отглеждат и възпитават.

По време на церемонията Иван Стоянов поздрави организаторите и наградения бизнесмен, той изтъкна, че силата на партньорството между държавните институции, бизнеса и неправителствените организации е гаранция за по доброто бъдеще на България. Пожела си да има повече добри хора, които да последват примера на Петър Калин и да зареждат с добротата си.  

Невероятните изпълнеия на децата от състав "Банска младост " с ръководител Димитър Касапинов към читалище " Никола Вапцаров -1894" допринесоха за празничното настроение на гостите, сподели Слави Михайлов и използва възможността да благодари за оказаното партньорство на читалището и домакините на събитието хотел „Банско Спа Холидейз”. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd
loading...