Министерско нашествие утре в Кюстендил

снимка: БГНЕС

Министър-председателят Пламен Орешарски ще бъде на работно посещение в Кюстендил на 28 юли, съобщиха от правителствената пресслужба. По време на визитата си в града премиерът ще проведе работна среща с министър-председателя на Република Македония Никола Груевски.  Работната среща е по инициатива на Република Македония. 

По време на работното посещение в Република България на председателя на правителството на Република Македония Никола Груевски ще се проведат и поредица от двустранни работни срещи - между заместник-министър-председателя и министър на правосъдието Зинаида Златанова с Владимир Пешевски - заместник-председател на правителството на Рeпублика Македония, отговарящ за икономическите въпроси; между Данаил Папазов - министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, и македонския му колега Миле Янакиевски - министър на транспорта и комуникациите.

Също така ще има среща и на Димитър Греков - министър на земеделието и храните, с Любчо Димовски - министър на земеделието, горите и водите на Република Македония.

В Кюстендил ще бъдат и министрите на външните работи на България и на Македония Кристиан Вигенин и Никола Попоски.

Предвидени са изявления за медиите на двамата министър-председатели в община Кюстендил.

Министър-председателят на Република България Пламен Орешарски ще проведе работни срещи и с областния управител на област Кюстендил Иван Каракашки и с кмета на град Кюстендил Петър Паунов, както и с кметове от региона. 

 

снимка: БГНЕС

КОМЕНТАРИ

12313:45 - 28.07.2013
Хора, посрещнете ги подобаващо
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK