Милен Радуканов: Ще търсим само победа срещу Локомотив

Снимка: ОФК "Пирин"

Старши треньорът на Пирин Благоевград Милен Радуканов даде пресконференция преди домакинството на орлетата срещу Локомотив Горна Оряховица.

"Днес след последната тренировка ще преценим кои футболисти ще попадна в групата за мача с Локомотив Горна Оряховица. Всички са здрави с изключение на Аймен Суда, който през следващата седмица ще поднови тренировки. Нямаме наказани състезатели, което ще ни даде възможност да разчитаме на повече играчи", сподели наставникът.

Според него съперникът на пиринци за утрешния мач е в подем. В последните три мача има две победи и едно равенство.

"Ние обаче също се представяме силно и трябва да продължим успешната серия, за да затвърдим позицията си. Очаквам Локомотив да играе на върха на възможностите си и да търси победата, която им е нужна. Надявам се на подкрепа от трибуните и сериозно участие на всички футболисти в мача", каза още Радуканов.

На въпроса дали ще продължи с линията да дава шансове на повече млади футболисти от школата Радуканов отговори: "Разбира се че ще давам шанс на младите. Първо обаче трябва да си свършим работата и целите поставени пред нас и след това ще предоставим игрово време на таланти от школата. През седмицата наблюдавах и изявите на юношите родени след 2002 година и видях, че има качествени момчета, които ще получат шанс най- малкото да тренират с първия отбор".

Що се касае до грешките на съдиите в последните мачове, наставникът на Пирин не пожела да коментира темата, а само добави, че реферите трябва да свирят по правилата, не 50 на 50 или пък да подкрепят този или онзи отбор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK