Милен Радуканов открива голф сезон 2012 в Пирин Голф & Кънтри Клуб

снимка: bg.wikipedia.org

След дългата зимна почивка, голфъри от България и чужбина ще имат възможност да се насладят на голф играта и да бъдат част от първия турнир „Домейн Бойар”, който ще даде началото на сезон 2012 в Пирин Голф & Кънтри Клуб.

При изключително голям интерес от страна на голфърите ще стартира сезонът на „Пирин Голф & Кънтри Клуб”. Мероприятието ще се проведе с партньорството на „Домейн Бойар” - лидерът сред българските винопроизводители известна с качествените си вина, донесли на България редица престижни медали от наши и международни конкурси. Компанията допринася за развитието на голфа в България вече втора година. Участниците в турнирите на „Домейн Бойар” се наслаждават не само на играта, но и развиват своите познания за виното.

Максималният брой играчи 72 са заявили участие в първият за година голф турнир, който ще стартира в 10.30 на 7 април 2012. Познавачите и на двете удоволствия - виното и голфа ще имат възможност да покажат най-доброто от себе си и да спечелят поне една от атрактивните награди, които ще връчи спонсорът на победителите. Сред участниците са представители на дипломатическия корпус в България, както и най-добрите голфъри на България.

Форматът на турнира е игра на 18 дупки, голфърите ще са разделени на 3 дивизии: Дивизия А ( 0 -18.4 хендикап) ще играят Строукплей,   дивизия Б ( 18.5- 36.0 хендикап)- Стейбълфорд и Дивизия за жени. „Домейн Бойар” насърчава голфа за жени и приканва представителките на нежния пол да вземат участие в надпреварата.  Участниците ще премерят сили за специалните нагарди „Най-дълъг удар” и „Най- близо до дупката”, ще имат възможност по време на играта да тестват и новите бели вина и розета на „Домейн Бойар” от изключителната реколта 2011.

Сред специалните гости на „Домейн Бойар” са поканени да направят първите си стъпки в престижната игра големите имена на българския спорт – г-н Милен Радуканов, олимпийският шампион Данчо Йовчев и др.

След връчване на наградите гостите на „Домейн Бойар” и участниците в турнира ще се насладят на изискана вечеря с дегустация на специална селекция вина на „Домейн Бойар”. Дегустационната вечеря ще се проведе в новооткрития хотел в комплекса Пирин Голф Хотел & СПА.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK