Микробус помете каруца, две жени от Дебрен ранени

снимка: infomreja.bg, архив
Две жени от гърменското село Дебрен са приети в болницата в Гоце Делчев, след като микробус помете каруцата им. 
Няма опасност за живота на 54-годишната Фатме Капитанова и на 52-годишната Кемиле Ролева, които пострадаха при ПТП, станало рано тази сутрин на пътя Дъбница – Сатовча.
 
И двете пациентки са настанени в хирургичното отделение на болницата в Гоце Делчев с травми, множество натъртвания и силно стресирани от случилото се.
 
Кемиле Ролева е с контузия на гръдния кош, рана на крака и фрактура на едната ръка. Другата пострадала при катастрофата Фатме Капитанова е с контузия на кръста и натъртвания в областта на гърдите.
 
Около 5 часа тази сутрин при разминаване микробус е помел каруцата, с която двете жени отивали към полето. На място веднага е извикан екип на Спешна помощ, който закарал пострадалите в МБАЛ „Иван Скендеров. Полицията също е била на мястото на произшествието. Направен е оглед и е образувано досъдебно производство.
 

КОМЕНТАРИ

Очевидец09:37 - 05.09.2014
Не микробус, а лек автомобил беше помел каруцата с двете жени и един мъж тръгнали за полето... микробуса пристигна пръв на местопроишествието и шофьора му се опитваше да разбере колко човека е имало в каруцата (защото всичко се бе разхвърчало по пътя и извън него) и да успокои (до колкото може) участниците в катастрофата, за разлика от пристигащите коли, които веднага след като видяха случилото се, обръщаха в обратна посока автомобилите си и дим да ги няма, да не дава Господ на всеки може да се случи и на всеки може живота му да зависи от съвсем малко помощ...!
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK