Микробус и две коли горяха в Перник

Снимка: Infomreja.bg

Няма пострадали и при двата пожара

Шест пожар с материални загуби са гасени от огнеборците в региона през изминалите почивни дни.

Няма пострадали хора. 

Вчера, около 02, 30 ч. през нощта е подаден сигнал за горящ лек автомобил Фолксваген „Голф“, паркиран до блок в пернишкия кв. „Изток“. Пристигналият на място екип от пернишки пожарникари потушил пламъците. Колата е обгоряла в предната й част. От разразилия се огън е засегнат и паркирания наблизо Фиат „Пунто“. Причините за пожара не са установени. Извършен е оглед от служители на Второ РУ.

Започнато е досъдебно производство и работата продължава.

Шивашки цех е горял в Перник.

Пожарът е възникнал на 22 септември, около обяд. Причината е извършване на огневи и заваръчни работи. Изгорели са дървена обшивка, малка част от хидроизолация и ламаринени бордове. Три екипа на пожарната се отзовали на сигнала. Материалните щети са незначителни, няма пострадали хора.

Микробус е изгорял в Перник. На 22 септември е подаден сигнал за горящ Пежо „Боксер“ на ул. „Силистра“. За жалост огнеборците не могли да спасят возилото, което е унищожено напълно. Причината е техническа неизправност.

Апартамент и павилион за закуски са горели в Перник на 20 септември.

И при двата случая причината е неправилно ползване на нагревателни уреди. В апартамента са изгорели ютия и част от естествен паркет, а в павилиона газов фритюрник, маса и захранващ маркуч. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK