Микробус и БМВ се удариха челно край Дебрен, има пострадали

Снимка: Infomreja.bg

Страшна катастрофа с много пострадали стана край гърменското село Дебрен малко след 18 часа снощи.

Микробус, управляван от Сабри Капитанов, и БМВ - с водач Осман Абдиков, се удариха челно с висока скорост, вследствие на което лекият автомобил изхвърча в тютюневите ниви край пътя, а микробусът се забива в дърво - също на метри от пътя.

Потресени от страховитата катастрофа очевидци разказаха, че гледката е била страшна. И в двата автомобила е имало хора, вероятно семействата на двамата водачи, които са се прибирали от нивата.

Всички те в едно с водачите са пострадали.

Отделно от това жители на Дебрен коментираха, че в тежко състояние в болницата в Гоце Делчев са и още три жени, които са били на пътя и са били пометени от микробуса.

Жените са били на пътя в близост до водния канал, в който са прали полиетилена, с който е бил покрит тютюневият и зеленчуковият разсад.

След страховитата катастрофа край Дебрен часове наред пътя бе затворен, а струпаните там много полицаи отбивали движението.

Малко след 21 часа са вдигнати двата катастрофирали автомобила.

 Отново по думите на очевидци, предниците и шофьорските места и на двете превозни средства са били смазани до неузнаваемост от силния челен удар.

Никой от селото до късно вечерта не знаеше колко са пострадалите хора и какво е тяхното състояние, те се молят тежкият пътен инцидент да се размине без жертви и без сериозно пострадали.

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Debren17:52 - 23.05.2018
Manoletata oshte li ne mojite da preudoleete zagubata mamichkata vi
Направете една хубава новина.09:49 - 23.05.2018
Тоя МРЪШЛЯК/ТРАВЕСТИТ - МИНКА няма ли да се спраска някъде до неузнаваемост.
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK